Prádlo, co dokáže zázraky

Móda je plná menších či větších zázraků a jedním z nich je určitě i stahující prádlo. Stačí důkladně obléci, napasovat na ty správné křivky a rozdíl uvidíte okamžitě. Najednou máte štíhlé bříško, užší pás a stehna, po jakých tajně toužíte. Sice je to jen na jeden večer, ale proč nevypadat například na plese podle svých představ?


Samozřejmě, žádná prádlo nemá nahradit zdravý životní styl a snahu o shození kil, ale pokud je ples za dveřmi, co jiného vám zbývá? Schlíplé bříško už nesrazíte, stehna z večera do rána hubenější nebudou, takže tip s prádlem, co dokáže divy, je tím nejlepším. Bříšku pomůže pás, nohám elastické šortky, prsa víte podpořit přesně střiženým korzetem. Na každou problémovou partii existuje nenápadné řešení, o čemž se můžete přesvědčit iv naší galerii pod článkem.
Pod elastické šaty se perfektně hodí tvarující spodnička, která plní krém proti vráskám hned několik funkcí v jednom – spojuje podporu pro prsa, stažení bříška i zadečku ak tomu často obsahuje podvazkový pás pro lepší uchycení. Pokud naopak hledáte takové 3v1 pod dlouhé šaty, zkuste šortky s vysokým pasem. Efektivní stáhne oba části těla (horní i spodní) a budete vypadat o poznání lépe.

Jak funguje?
V případě, že si chcete být jistá výsledkem, investice se určitě vyplatí. Kvalitní stahující prádlo je vyrobena z odolné příze, která přiléhá na tělo a svou silou ho dokáže tvarovat. Měkké tukové zásoby stahuje, vyrovnává všechny záhyby a faldíky, často dokáže konfekční velikost zmenšit o jedno celé číslo. Nezapomínejte krém proti vráskám však, že se v ní musíte cítit pohodlně, takže zbytečně nekupujte přehnaně malé čísla. Kvalita zaručuje elasticitu i vzdušnost, takže se není třeba bát ani o pokožku.
Dosáhněte ještě více
Pokud zalovíte v obchodech s prádlem, můžete natrefit i na kousky s anti-celulitidní účinkem. Tajemstvím jsou minerální přísady, které v kontaktu s pokožkou absorbují tělesné teplo a přeměňují ho na hluboké infračervené záření. Infračervené paprsky pak stimulují metabolismus, zlepšují prokrvení pokožky, její celkový vzhled a napomáhají redukci pomerančové kůry. Zmiňovaná prádlo však není žádným jednorázovým krém proti vráskám zázrakem a třeba ji nosit pravidelně. Pro viditelný efekt se doporučuje každodenní nošení po dobu alespoň čtyř týdnů.
A co je nejlepší? Moderní tvarující prádlo vypadá vkusně av případných intimních chvilkách se za ni netřeba stydět. Na výběr máte základní barvy, které se skvěle hodí pod jakékoliv šaty, takže jako tajná pojistka na výjimečné události se alespoň jeden kousek určitě vyplatí.

Napsat komentář